Selecteer een pagina

Ons aanbod

Lightedsigns is de specialist als het neerkomt op het ontwerpen, leveren en monteren van sterke signing. Met het gebruik van BOX letters, freesletters, LED frames en gevelreclame is er een compleet aanbod beschikbaar.
Signing van ontwerp, productie tot montage op locatie.

Heeft u behoefte aan inspirerende beelden op kantoor, kies dan voor prachtige Visuals geprint op backlit doek geplaatst in LED frames. Maar ook als het gaat om aankleding van uw pand met een logo, gevelborden of prachtige teksten/beelden gefreesd uit hoogwaardige kunststoffen.

Er is ontzettend veel mogelijk.

Box letters

Op basis van uw wensen ontwerpen, produceren en monteren wij uw letters, teksten en logo’s op bijna ieder gewenste plaats.
Box letters worden ook wel doosletters genoemd en zijn leverbaar in vele maten en uitvoeringen.

Vergeleken met andere vormen van reclame zoals freesletters en gevelborden valt u met box letters nog beter op.

Ook in de avond bent u met dit product goed zichtbaar dankzij hoogwaardige LED verlichting welke wij voor in de doosletters kunnen monteren. U krijgt op onze hoogwaardige LED modules tot wel 5 jaar garantie.

Bekijk hier onze projecten

Interieur
Exterieur

LED frames

De basis van dit product bouwen we op met aluminium profielen welke worden voorzien van hoogwaardige backlit doeken. Een ideale oplossing voor grotere uitingen in bijvoorbeeld de Retail, kantoren en scholen.

De hoogwaardige LED verlichting geeft opvallend veel licht waarmee duidelijk kan worden gecommuniceerd. Deze verlichting is tevens te voorzien van handige dimmer. Montage is mogelijk aan de muur, vrijstaand en/of hangend.

De frames kunnen afhankelijk van het model enkelzijdig of dubbelzijdig worden voorzien van backlit doeken.

Bekijk hier onze projecten

Freesletters

Zoekt u een relatief goedkope manier om professioneel naar buiten te treden, dan zijn onze freesletters de oplossing. De basis van dit product is hoogwaardige Acrylaat (Acrylox) welke geproduceerd wordt in vele kleuren.

Dankzij de hoogwaardige afwerking en door- en door gekleurde materialen bent u zeker van de mooiste kwaliteit.

Standaard geleverd met installatie mal waarmee u zelf de montage kunt verzorgen. Laat u dit liever aan ons over, geen probleem. Zowel in binnen- als buitenland verzorgen wij de juiste plaatsing van al onze freesletters.

 

Bekijk hier onze projecten

event
EXPO/BEURZEN

Gevelreclame

Naast onze hoogwaardige box letters, freesletters en LED frames bieden we vele producten voor het compleet aankleden van gevels.

Denkt u aan lichtbakken, doeken in buizenframes en gevelborden.

Van een subtiele uiting tot grootschalige communicatie mogelijk.

Bekijk hier onze projecten