Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Gevelreclame Beverwijk

20 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Plaatsing & installatie bij u op locatie

Snelle levering

Ideale gevelreclame voor u in Beverwijk

LightedSigns is dé specialist op het gebied van gevelreclame in Beverwijk. Ons team helpt u graag om uw bedrijf te optimaliseren door u prachtige gevelreclame aan te bieden. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende producten, waaronder freesletters, box letters, LED frames en overige gevelreclame. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze freesletters. Deze zijn ideaal voor belettering, zo kunnen wij uw logo uit stevig materiaal maken. Dit product wordt gemaakt van hoogwaardige Acrylaat (Acrylox) en is daarom ook in veel verschillende (neon) kleuren verkrijgbaar. De freesletters zijn makkelijk met onze machines in vorm te snijden, dit maakt de productiekosten voordeliger dan de box letters. Dat is dus ook voordelig voor u! Ze zijn ook weersbestendig en daarmee ideaal voor buiten als gevelreclame in Beverwijk. De letters zijn overigens ook prima geschikt voor in uw kantoor.

Projecten van LightedSigns

LightedSigns heeft al vele jaren ervaring in het maken van lichtreclame. Met de meest hoogwaardige oplossingen halen wij het maximale uit uw visuele communicatie. Om op te vallen moet u zichtbaar zijn. En u zichtbaar maken is precies waarmee wij u helpen.

Doosletters voorzien van LED

Box letters:

 • Verlichte box letters / doosletters en doosletters voorzien van LED
 • Van ontwerp tot montage & Opvallen binnen de retail
LED frame met peesdoek

LED frames:

 • LED frame met peesdoek & Lichtbakken voorzien van LED
 • Winkelpromotie & Hoogwaardig LED als basis
Freesletters op afstandhouders

Freesletters:

 • Freesletters op afstandhouders & Grootformaat freesletters
 • Freesletters in hoogglans zwart & Nieuw logo op gevel
Gevelreclame op formaat

Gevelreclame:

 • Maatwerk uithangborden & Gevelreclame op formaat
 • Grootformaat banners & Gevelborden

De producten van LightedSigns

Naast onze freesletters hebben wij ook meerdere projecten voltooid met andere hoge kwaliteitsproducten. Zoals eerder genoemd maken wij ook box letters, LED frames en overige gevelreclame in Beverwijk. Onze box letters zijn een leuk alternatief voor de freesletters. De box letters zijn namelijk gemaakt met hoge kwaliteit LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat uw gevelreclame goed opvalt in het donker. Vergeleken met andere vormen van reclame, zoals freesletters en gevelborden, valt u met box letters nog beter op.
Onze LED frames worden gemaakt van sterke aluminium profielen waaroverheen een sterk backlit doek wordt geplaatst. De LED frames zijn ideaal voor onder andere scholen, kantoren en voor de retail. Ook hiervoor gebruiken wij hoogwaardige LED verlichting die opvallend veel licht produceert. Deze verlichting is te voorzien van een handige dimmer. Wij kunnen voor u de LED frame zowel aan de muur monteren als vrijstaand of hangend ophangen.

Graag meer weten over gevelreclame Beverwijk?

Heeft u interesse in gevelreclame in Beverwijk en wilt u hier graag meer over weten? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 020-6152444. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@lightedsigns.nl. De mooiste lichtreclame vindt u bij LightedSigns! Ons team helpt u graag verder om uw bedrijf op te laten vallen in Beverwijk.

  Informatie aanvragen

  sibon