Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Gevelreclame Hoorn

20 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Plaatsing & installatie bij u op locatie

Snelle levering

Opvallende gevelreclame in Hoorn

U kunt bij LightedSigns terecht voor stijlvolle gevelreclame in Hoorn. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag met het ontwikkelen van passende gevelreclame voor op of aan uw pand. Wilt u uw bedrijf graag laten opvallen tussen alle andere bedrijven, winkels en kantoren? Dan is het kiezen van goede gevelreclame van groot belang. Gelukkig kan LightedSigns u daar goed bij helpen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende producten.

Licht- en gevelreclame in Hoorn

Wilt u graag opvallen wanneer het donker is? Kijk dan bij onze lichtreclame. Wij bieden hoogwaardige LED frames en box letters aan. Onze LED frames worden gemaakt van aluminium profielen voorzien van een backlit doek. U kunt de LED frames zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bestellen. De LED frames zijn ideaal wanneer u graag een groot afbeelding wilt weergeven binnen in het kantoor, bedrijf, in de retail of op scholen.

Andere producten van LightedSigns

Naast de LED frames kunt u ook kiezen voor de box letters. De box letters staan ook wel bekend als doosletters. Wij kunnen de doosletters in allerlei vormen maken met onze machines. Op basis van uw wensen ontwerpen, produceren en monteren wij uw letters, teksten en logo’s op bijna ieder gewenste plaats. Vergeleken met andere vormen van reclame, zoals freesletters en gevelborden, valt u met box letters nog beter op. Zowel de LED frames als de box letters komen beide met hoogwaardige LED verlichting.

Mogelijkheden van LightedSigns

LightedSigns heeft de afgelopen jaren veel tevreden klanten geholpen aan de mooiste gevelreclame in Hoorn. Om u een idee te geven over wat wij allemaal kunnen maken, ziet u hieronder een overzicht van onze projecten:

Doosletters voorzien van LED

Box letters:

  • Doosletters voorzien van LED & Verlichte box letters / doosletters
  • Van ontwerp tot montage & Opvallen binnen de retail
LED frame met peesdoek

LED frames:

  • Lichtbakken voorzien van LED & LED frame met peesdoek
  • Winkelpromotie & Hoogwaardig LED als basis
Freesletters op afstandhouders

Freesletters:

  • Freesletters op afstandhouders & Grootformaat freesletters
  • Freesletters in hoogglans zwart & Nieuw logo op gevel

Meer weten over gevelreclame Hoorn?

Bent u geïnteresseerd in licht- en gevelreclame in Hoorn? Of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 020-6152444. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@lightedsigns.nl. De mooiste gevelreclame vindt u bij LightedSigns! Ons professionele team kijkt graag met u mee naar het ontwerp, de productie en installatie in Hoorn.

    Informatie aanvragen

    sibon