Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Gevelreclame IJmuiden

20 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Plaatsing & installatie bij u op locatie

Snelle levering

Opvallende gevelreclame in IJmuiden

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit gevelreclame in IJmuiden? Dan kunt u prima terecht bij LightedSigns! Ons team helpt u en uw bedrijf graag met het plaatsen van de meest passende gevelreclame in IJmuiden. Samen kijken wij naar wat het beste op uw gevel past. U kunt kiezen uit verschillende producten. Waaronder ook lichtreclame. Met lichtreclame valt uw pand ook prachtig op in de donkere uren van de dag.

Lichtreclame van LightedSigns

Wist u dat box letters uitermate geschikt zijn om goed op te vallen tijdens de avond? Deze hoogwaardige LED verlichte letters kunnen in allerlei vormen worden gemaakt door onze machines. Door goed op te vallen in het donker bereikt u een breed publiek, en dat betekent meer potentiële klanten voor u en uw bedrijf. Heeft u liever een groot verlichte afbeelding als decor voor in uw kantoor? Dan bieden wij u de LED frames aan. Onze LED frames worden gemaakt van aluminium profielen en zijn voorzien van backlit doeken. Ook heeft u de keuze om de frames met enkelzijdig of dubbelzijdige afbeelding te bestellen. Met onze LED frames bieden wij u een hoogwaardige uitstraling. De frames zijn perfect afgewerkt, de ideale manier om uw winkel, beursstand of uw interieur aan te kleden.

Freesletters en andere producten

Heeft u liever gevelreclame in IJmuiden zonder LED verlichting? Dan kunt u ook kiezen voor onze voordelige freesletters. De freesletters zijn in allerlei vormen te maken en u kunt kiezen uit een zeer breed scala aan (neon) kleuren. De freesletters zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. U kunt ze zowel binnen als buiten monteren. Op basis van uw wensen ontwerpen, produceren en monteren wij uw letters, teksten en logo’s op bijna ieder gewenste plaats. Heeft u liever dat wij grootformaat banners, maatwerk uithangborden, gevelborden of gevelreclame op maat maken? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

De projecten bij LightedSigns

LightedSigns heeft verschillende projecten afgerond voor zeer tevreden klanten. Bij ons is altijd meer mogelijk, u kunt ons altijd contacteren voor al uw vragen. Hier volgen verschillende mogelijkheden:

Doosletters voorzien van LED

Box letters:

  • Doosletters voorzien van LED & Verlichte box letters / doosletters
  • Van ontwerp tot montage & Opvallen binnen de retail
LED frame met peesdoek

LED frames:

  • Lichtbakken voorzien van LED & LED frame met peesdoek
  • Winkelpromotie & hoogwaardige waardig LED als basis
Freesletters op afstandhouders

Freesletters:

  • Freesletters op afstandhouders & Grootformaat freesletters
  • Freesletters in hoogglans zwart & Nieuw logo op gevel

Geïnteresseerd in gevelreclame IJmuiden?

Wilt u graag meer weten over licht- en gevelreclame in IJmuiden? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 020-6152444. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@lightedsigns.nl. De mooiste gevelreclame vindt u bij LightedSigns! Ons team kijkt graag met u mee in IJmuiden.

    Informatie aanvragen

    sibon