Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Onderdeel van Provision Printbureau

Gevelreclame Oostzaan

20 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Plaatsing & installatie bij u op locatie

Snelle levering

Licht- en gevelreclame in Oostzaan

LightedSigns helpt u graag met het ontwerpen, de productie en de installatie van uw gevelreclame in Oostzaan. Samen met ons professionele team kunt u de beste gevelreclame uitkiezen voor uw bedrijf, kantoor, school of op een andere locatie in Oostzaan. Een goede start betekent ook een goede keuze maken uit onze gevelreclame producten.

Lichtreclame in Oostzaan

Heeft u een voorkeur voor lichtgevende letters? Dan raden wij u onze prachtige box letters aan. De box letters zijn inclusief hoogwaardige LED verlichting. Ook kunnen wij ze voor u in verschillende vormen zagen. Het materiaal waarvan de letters wordt gemaakt is super sterk en heet Acrylaat (Acrylox). Ze zijn daarom ook zeer bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De box letters kunnen natuurlijk ook prima binnen worden gemonteerd. Het voordeel van de box letters is dat ze veel beter opvallen dan andere gevelreclame, zoals freesletters en uithangborden. U valt simpelweg goed op!

Freesletters van Lightedsigns

Heeft u liever een voordeliger alternatief op de boxletters, dan adviseren wij u onze freesletters te gebruiken. De freesletters komen zonder LED verlichting, maar zijn wel uit allerlei (neon) kleuren te kiezen. De basis van dit product is van hoogwaardig Acrylaat (Acrylox). Dankzij de hoogwaardige afwerking en door- en door gekleurde materialen bent u zeker van de mooiste kwaliteit. U krijgt de freesletters standaard geleverd met een installatie mal, zodat u zelf de freesletters gemakkelijk kunt ophangen. Heeft u liever dat wij deze voor u monteren? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij verzorgen de plaatsing van onze freesletters zowel in binnen- als buitenland. Val op met uw mooie gevelreclame in Oostzaan!

De producten van LightedSigns

Wilt u naast uw box- of freesletters ook graag prachtig grote afbeelding voor op uw kantoor? Wij maken enkel- en dubbelzijdige LED frames. Onze LED frames worden opgebouwd met aluminium profielen waarover een eersteklas backlit doek wordt gespannen. De frames zijn ideaal voor wanneer u graag een grote uiting wilt hebben in uw kantoor, winkel, restaurant of in de retail. Ook de LED frames worden voorzien van hoogwaardig LED verlichting. De LED frames worden geleverd met een dimmer, zodat u zelf de lichtsterkte kunt bedienen. Zo kunt u mooi opvallen tussen alle andere kantoren, winkels of restaurants!

Meer weten over gevelreclame Oostzaan

Wilt u graag meer weten over onze licht- en gevelreclame in Oostzaan? Of heeft u interesse en wilt u graag met ons verder? Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel ons direct via 020-6152444. U kunt ons ook via de mail bereiken voor al uw vragen info@lightedsigns.nl. De mooiste gevelreclame vindt u bij LightedSigns! Ons professionele team kijkt graag met u mee naar uw gevelreclame in Oostzaan.

    Informatie aanvragen

    sibon